Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytania)Jak Ktoś Wbije 70 Lvl To Nie Moze Czytac Ku?

turbocheat1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega ma 70 lvl i ma problem od kad wbił 70 lvl nie wchodzi mu żadne ku,nie którzy mu mówią że od 70 lvl bardzo trudno wbic skille na G czy to prawda ? wytłumaczy ktoś mi to dokładnie za pomoc dam + ii 5 .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie , nie , nie.Twój kolega po prostu nie miał farta, powiedz mi jakie on czyta ku aura miecza itp ?.. :rolleyes:

Wiem tylko tyle że ku wchodzą normalnie tylko ciężko , bardzo. ;)

sig.png

Zapraszam na to forum wszystko o metinie . (To nie reklamacja innych for) wszystko metiny biorę z mpcforum.pl

Opublikowano

ja też mam problemy na 64 lv z ku... miałem ponad 50 ku walnięcie wbiłem jakieś 10-15 a mam dopiero na m2 i 1 ku do m3 :/

johnmorrisonxxxppwxxxsc.png

Autor-Klik Na sygnę

:)

Opublikowano

ee Tam Ja na woju sobie spokojnie czytam Trzystronne na 75 lvl raczej ktoś sobie to wymyślił jak chcesz miec większą szanse na przeczytanie kup łze bogini i amulet karmy ja z łzą i amuletem jak czytałem 10 ku weszło mi 8 :)

OndteAw.png

Opublikowano

ee Tam Ja na woju sobie spokojnie czytam Trzystronne na 75 lvl raczej ktoś sobie to wymyślił jak chcesz miec większą szanse na przeczytanie kup łze bogini i amulet karmy ja z łzą i amuletem jak czytałem 10 ku weszło mi 8 :)

Powierdziły się moje przypuszczenia to było to :) łap + i prosze zamknąc temat bo raczej nikt już nic nowego nie wniesie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

moj post chyba jeszcze cos wniesie :)

amulet karmy dziala tylko na szczescie przy wypadaniu yang!! Wiec to czysty fart z tym 8 q ktore weszlo

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

No własnie mi tez nie wchodzi ku mroczna sfera mam dopiero m2 i 1 ku do m3 a z 100 ku przeczytałem a ten twój kolega poprostu ma pecha :P Pozdrawiam Rones

Zbieram +

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

2UP Rada Pustelnika nie dziala tak jak na privie nie zawsze wchodzi i o malo % zwieksza powodzenie. Zobacz ze na privie sa instrukcje a na PLu raczej same kU.

wakow9.png
Opublikowano

Szansa na pomyślne wejście księgi na Metin2PL to w przybliżeniu 15%.

Szansa na pomyślne wejście księgi na Metin2US to w przybliżeniu 30%. cytat z wiki:)

76561198017353072.png
Opublikowano

@UP

Poli ma dużo większe szanse na pomyślne przeczytanie niż KU skili ;D

Wiec to żaden wyczyn

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

minormalnie ku wchodzą raz nie raz tak xD mam 77lvl kirian

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

To zależy od farta ;D

Na 50+lvlu już cięzko wchodzą ku czyli poprostu trzeba mieć farta ;/

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Powierdziły się moje przypuszczenia to było to :) łap + i prosze zamknąc temat bo raczej nikt już nic nowego nie wniesie

Zgodnie z życzeniem. Zamykam.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...